DETTA ERBJUDANDE ÄR INTE LÄNGRE GILTIGT.

Hej kära besökare!
Du har besökt ett erbjudande som inte längre är giltigt. Vänligen klicka på knappen för att se våra aktuella erbjudanden.

img-oRDdA
img-bpOhD

Golfpaket 2023

Väster om Åre och Åreskutan ligger Åre golfbana. Denna natursköna och variationsrika 18 hålsbana är vackert belägen intill Indalsälvens forsar med böljande fjäll och skogar, varför inte passa på att uppleva en golfrunda i den ljusa sommarnatten. Ett garanterat fint äventyr och något man minns när hösten kommer krypande.

I vårt golfpaket får ni möjligheten att spela på Åres fascinerande golfbana och sedan somna i en bäddad säng med krispiga lakan, kanske efter en värmande bastu. Givetvis ingår vår makalösa frukost samt greenfee.

Erbjudandet gäller ett dygn med frukost och inkluderar greenfee på Åre Golfklubb.

Gäller perioden 22/6 – 17/9 2023
Dubbelrum 1090 kr/dygn/person; då ingår frukost och en greenfee/person.
Det är möjligt att boka av fram till 24 timmar innan ankomst.

Ta del av erbjudandet

var baseUrl = "https://online.bookvisit.com/v2/widget/getwidget"; (function($) { $.ajax({ dataType: 'json', url: baseUrl + '?channelId=c1adf439-6a48-45b6-bed5-9717517d055a&openOption=redirect&culture=sv-SE&layout=Standard1Column&containerId=widgetContainer&displayPromoCode=false&displayCorpCode=false&displayIATACode=false&displayCalendarStartsAtFirstAvailableDay=false&packageId=00a1d9bb-662f-4628-97d1-0877396a2a1c&currency=SEK', xhrFields: { withCredentials: true }, success: function(data) { $('#widgetContainer').html(data.Widget); } }); })(bvJQuery);

Fler erbjudanden

Tyvärr, inga inlägg hittades.